keskiviikkona, joulukuuta 27, 2006

Lomailua

Olimme oman perheen kesken joulua edeltävän viikon Gran Canarialla Playa del Inglesin kupeessa Melonerasissa lomailemassa. Ihana viikko lämpöä, valoa ja aurinkoa sekä kiireetöntä yhdessäoloa oman perheen kesken. Neulottua tuli vain vähän. Menomatkalla lentokoneessa aloin tehdä sukkaa, joka ei viikon aikana tämän pidemmälle edennyt:


Lomailu jatkuu kotioloissakin; menen töihin vasta loppiaisen jälkeen. Suunnitelmissa on vähän ommellakin mutta vailla sen kummempia pakkoja. Toisaalta tiedän, että kun arkinen aherrus taas alkaa, en iltaisin juuri jaksa enkä ehdi ommella, joten yritän saada jotain aikaiseksi.

Laitan tähän vielä pari kuvaa nukkekodista, joka on lähinnä mieheni aikaansaannos. Minä pidin sopivasti lapset pois tieltä ja olin välillä jotain ideoimassa, mutta en käytännössä tarttunut maalipensseliin tai työkaluihin (ehkä hyvä niin...).



5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Kuinka voit neuloa lentokoneessa, eihän sinne saa viedä neulepuikkoja yms.? Minä viettäisin mieluusti ne pitkät tunnit neuloen, mutta ainakaan ne lentoyhtiöt joilla olemme lentäneet eivät ole sitä sallineet...
Terveisin: Noora Keski-Lusa
noora.keski-lusa@netikka.fi

Tanja kirjoitti...

Muovisia tai puisia neulepuikkoja ja virkkuukoukkuja voi kuljettaa myös matkustamossa, lisätietoa Ilmailulaitoksen sivuilta http://www.ilmailuhallinto.fi/useinkysytyt

Anonyymi kirjoitti...

Onpa/upea/nukkekoti!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Tanja! Tuo on mukava tietää!
T:Noora Keski-Lusa

Anonyymi kirjoitti...

Hieno nukkekoti! Tuota kelpaa ruveta sisustelemaan=o)