sunnuntaina, heinäkuuta 23, 2006

Sunnuntaiaamun rauhaa


Vaikka kesäloma on jo ohi, niin onneksi on sunnuntaiaamut. Toinen kupillinen kahvia, aurinkoinen päätypiha ja täydellinen neulomisrauha (ainakin niin kauan kuin lastenohjelmia riittää).

Puikoilla on uusimman Ullan ohjeella Haruha-kämmekkäät. Mallineule on sopivan helppo mutta ei missään tapauksessa tylsä ja kämmekkäät ovat edenneet mukavasti viikonlopun aikana, vaikka olen tehnyt muutakin kuin neulonut. Kämmekkäät menevät lahjaksi ystävälle, jolla on syntymäpäivä lauantaina, ja ajattelin tehdä toisenkin parin samoin synttärilahjaksi. Toiseen pariin taidan kokeilla langaksi Novita Alpacaa, koska lahjan saajalle taitaa Nalle olla liian karheaa. Tuntuu kyllä vähän hassulta antaa lahjaksi villaiset kämmekkäät, kun lämpötila on 20 astetta ja ylikin, mutta kyllähän se syksykin vääjäämättä lähestyy.

Tytär valitteli, että hänen nukellaan ei ole kesämekkoa, joten pitihän sellainen ommella. Samasta kankaasta ompelin aiemmin keväällä tyttärelle kellohelmaisen juhlamekon, johon tyttö on kovin tykästynyt ja nuken mekkokin taisi olla mieleinen.

1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

Tervetuluoa bloggaamaan!