keskiviikkona, huhtikuuta 23, 2008

Pitkästä aikaa

Huhtikuu on mennä vilistänyt enkä osaa edes sanoa, mihin aika oikein on kulunut. Ensi viikolla olenkin sitten jo äitiyslomalla. Lapsetkin osaavat jo odottaa sitä, että ei tarvitse mennä joka päivä päiväkotiin tai koulun jälkeen iltapäiväkerhoon.

Olen neulonut aika paljon, mutta tuotokset ovat olleet sellaista pientä ja tavallista. Lapsille neuloin molemmille käsineet puuvillaisesta sukkalangasta. Poika sai vihreät lapaset ja tytär toiveensa mukaisesti sormikkaat. Enpä ole tainnut neuloa sormikkaita sitten lukioaikojen, mutta Käspaikan loistavilla ohjeilla sormikkaat syntyivät helposti.
Neuloin tyttärelle uuteen kevättakkiin sointuvan pipon. Malli on tuttu suosikki viime kesältä eli Kiritys. Poikkesin ohjeesta sen verran, että neuloin puoli mallikertaa lisää ennen kavennuksia. Mukava ohje edelleenkin. Lanka on Sublimen Soya Cotton DK:ta, jossa on puolet soijaa ja puolet puuvillaa. Unelmanpehmeää lankaa ja värikin on tosi herkullinen.
Ilmoittauduin mukaan huhtikuun ajan meneillään olevaan jämälankaprojektiin, mutta kontribuutioni on tähän asti ollut olematon. Jotenkin tuntuu siltä, että viimeaikaisissa blogimaailman yhteisprojekteissa olen ollut kertakaikkisen surkea alisuoriutuja! Viime viikonlopun järjestöaktiviteeteissa valmistuivat kuitenkin nämä sukat, joiden valkoinen lanka on Novita Nallea ja raitalangat Vuorelman Vetoa ja näin ollen en jää projektissa nollasaldoon. Sukat ovat isohkoa naisten kokoa ja menevät todennäköisesti hyväntekeväisyyteen.1 kommentti:

merja kirjoitti...

Kauniita asusteita olet neulonut tyttärellesi!