keskiviikkona, maaliskuuta 14, 2012

Virkattu pöllö


Suuret kiitokset kaikille lapasiani ja Angry Birds-pipoa kommentoineille. Jopa vähän häkellyin lapaskehuista ja toisaalta tulin kommenteista myös hyvin iloiseksi - niitä on aina mukava saada.

Minä olen tykästynyt söpöihin pöllökuoseihin ja -hahmoihin, joita löytyy niin kankaista, papereista kuin lasten vaatteistakin. Niin on kai moni muukin, kun tarjolla on toinen toistaan söpömpiä pöllötuotteita.


Viime vuonna Interweave Crochetissa oli virkkausohje pöllöön. Nopea virkattava mutta minun kärsimättömälle luonteelleni näissä pikkuhahmoissa on vähän liikaa näperrettävää ja turhan monta langanpäätä pääteltäväksi. Toisaalta olen nyt niin työkiireiden raskauttama, että kaikenlainen näpertely on hyvää vastapainoa irrottamaan ajatukset työasioista edes hetkeksi. Lankavarastosta löytyi muuten tähän projektiin täydellisen sopiva lanka, vaaleanruskea lanka on nimittäin puhdasta akryylia jolle ei taatusti olisi muuta käyttöä.  Muistan vielä ostaneeni kyseistä lankaa nimenomaan amigurumien tekemistä varten ja hintakin oli kyllä ihan superedullinen.

Poikien synttärien lähestyessä (toukokuuhan on ihan kohta, eikös joo? - ainakin pojat suunnittelevat jo synttärijuhliaan) muistui myös mieleen, että poikani toivoi jossain vaiheessa virkattu Pikachua, kun näytin hänelle Hetkiä Heimolasta -blogin kuvia. Ohje Pikachuun ja moneen muuhun Pokemon-hahmoon löytyy täältä (sivupalkissa linkkejä ohjeisiin).

6 kommenttia:

Kissaemo kirjoitti...

Jossain vaiheessa lounastreffeille / leffaan / kahvilaan (kahvittelemaan ja neulomaan) jotta työstressi hellittää vähäksi aikaa? ;-)

Tanja kirjoitti...

Voi, kun ehtisikin... ehkä joskus huhtikuussa! Työstressi hellittää kyllä heti kun akuutti kiire on ohi.

AnneTina kirjoitti...

Aivan mielettömän söpö olento. Olen aina tykännyt pöllöistä ja tällä hetkellä "opettelen takaisin" virkkaamista. Ehkä vuoden päästä tällainen projekti onnistuu :D

jackie kirjoitti...

Ei varmaan ole ohjetta enään tallessa? :)

jackie kirjoitti...

Ei varmaan ole ohjetta enään tallessa? :)

jackie kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.