sunnuntaina, helmikuuta 25, 2007

Sininen tilkku

Ennen hamsterikuukauden alkua esittelin suunnitelmiani ja haaveilin neulovani Project Spectrumin aikana tilkkupeiton. Yksi tilkku ei tee peittoa, mutta nyt on projekti aloitettu:


Lanka on Sandnes Smartia, ja yhteen tilkkuun meni melkein kerä lankaa.

Edellisen postauksen Noro-kaulaliinalle kaveriksi neulottu pipokin on valmis ja käytössä testattu. Päätin sittenkin tykätä väristä, vaikka itse en olisi koskaan keksinyt yhdistää värejä tuolla tavalla kuin tuossa langassa on tehty.


Pipo:
Ohje: omasta päästä (neuloin ensin kaitaleen poikittain samalla idella kuin kaulaliinan ja yhdistin kaitaleen renkaaksi, jonka reunasta poimin 56 silmukkaa)
Lanka: Noro Blossom, 40 g
Sukkapuikot nro 5

Loppukiri Lankahamstereissa on alkanut. Minulla on tavoitteena saada kilo rikki helmikuun aikana ja jos olen oikein laskenut, niin siihen tarvitaan vielä runsaat 350 g langankulutusta. Tekeillä on hahtuvatossut ja lapsen kirjoneulelapaset ja lisäksi ajattelin tehdä vielä yhdet Fritids-lapaset, joilla pitäisi kilon täyttyä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis kuvio tuossa tilkussa.
Kuinka iso se on ?

TuuliS kirjoitti...

Kaunis tilkku!
Tuosta kaulaliinasta: onko se joka toisen kerroksen lisäys ja kavennus eri reunoissa? Voisin tietenkin kokeilla, mutta laiskana ajattelin kysyä....

Anonyymi kirjoitti...

ihania töitä! omat käsityöni alkavat tuntua pelkältä terapialta. Kädet käyvät ja aivot lepäävät. Villan tuntu sormissa rauhoittaa...

Tanja kirjoitti...

Anne, tilkku on kooltaan noin 25 x 25 cm, ehkä kaipaa vielä lisäpingoitusta. Teen pari tilkkua lisää ja katson sitten, mihin kokoon tilkut olisi hyvä pingoittaa.

Tuuli, kaulaliinassa toistetaan kahta kerrosta eli joka toisen kerroksen lopussa kavennus ja joka toisen kerroksen lopussa lisäys. Ne voisi tietty tehdä kerroksen alussa ja lopussa ja neuloa välikerroksen, mutta minulle on helpompi muistaa, että aina kerroksen lopussa joko kavennetaan tai lisätään.

Tanja kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.