sunnuntaina, tammikuuta 20, 2008

Pieniä asioita

Viime aikoina olen tehnyt kaikenlaisia pikkujuttuja. Puserolangat ja ohje kyllä odottavat, mutta vielä en ole saanut inspiraatiota aloittaa isompaa projektia.

Perjantain olin lomalla leipätyöstäni ja vietin päivän ja vähän seuraavaakin järjestökoulutuksessa Siuntiossa. Samalla tuli virkattua tyttärelleni tarkoitettu huivi valmiiksi. Tästäkään ei tullut ihan mieleinen, joten kohta taidan luovuttaa ja marssia ruotsalaisen vaateketjun myymälään... Onneksi huivi on minusta itsestäni varsin onnistunut, joten kyllä sille käyttöä löytyy, vaikka tytär ei sitä kelpuuttaisi.Malli: Vogue Knitting Spring/Summer 2005
Lanka: Debbie Bliss Baby Cashmerino, 2 kerää (100 g)
Virkkuukoukku nro 3

Useimpien pikkutyttöjen tapaan tyttäreni on Hello Kitty -fani. Tämä Hello-Kitty-look-a-like valmistui myös osin järjestökoulutuksen sivutuotteena.


Ohje täältä
Lanka: Novita Wool

Puikot nro 3


Joululomalla löysin pienen lähikirjastomme kokoelmista Claire Garlandin kirjan Toys to Sew. Kirjassa on monta mielenkiintoista mallia, joista suurin osa on helppoja toteuttaa. Ompelin kirjan ohjeilla pienen ja hoikanpuoleisen nallen. Kangas on huovutettua villapaitaa, josta olen aikaisemmin ommellut muun muassa lapasia ja nukenvaatteita.

6 kommenttia:

JohannaL kirjoitti...

Ihana Hello Kitty!

AnneM kirjoitti...

kitty on paremman näköinen kuin alkuperäinen ;)

Tui kirjoitti...

Voi ei tuota Hello Kittyä! Se on niin suloinen!

Maaru kirjoitti...

Teet puikkopäiväni - jälleen kerran. Käyhän kurkkaamassa blogissani, sinulle on siellä tunnustus!

Kiki kirjoitti...

Sinulle on haaste blogissani.
http://purkaja.vuodatus.net/

Taija kirjoitti...

Hei Tanja,
Villahousuja en ole monia vielä tehnyt, ekat oli Ruskovillan ohjelehtisen 1. mallisia, nyt jattelin kokeilla Ruskovillan 4. ohjetta.

Jos niitä ei netistä löydy laita mulle s-postisi osoite, niin voin skannata ohjeet sulle! tasajora@yahoo.com