torstaina, tammikuuta 31, 2008

Hui hai hamsterit

Pari päivää sitten kävin Sypressin alennusmyynnissä ja ostin muutaman kerän Zitronin merinovillaa, pari kerää sini-vihreää nailonlankaa (!) ja ohutta villa-bambusekoitetta. Ei mitään sen kummempia suunnitelmia kyseisille langoille; villa-bambusekoitteesta haikailen ehkä pitsihuivia. Etualalla olevan Loftin väri on kertakaikkisen herkullinen ja tulen iloiseksi aina kun näen nuo lankakerät.

Tänä vuonna jätän Lankahamsterit väliin, koska syksyn aikana yritin ihan riittävästi pienentää lankavarastoani 10 prosentilla ja pidättäytyä samalla lankahankinnoista. Nettotulos oli ihan hyvä eli pari kiloa miinusta, mutta nyt riittää lankapaasto. En tällä kertaa lupaa olla edes hengessä mukana hamsterikuukauden aikana. Pysyvänä yrityksenä minulla on toki hyödyntää mahdollisimman pitkälle varastosta löytyviä lankoja, mutta aion myös nauttia ihanien uusien lankojen ostamisesta.

Hankin myös alkuvuoden loistavan neulekirjauutuuden eli Kristelin ja Johannan Punokset puikoille. Ensimmäisenä haluaisin toteuttaa kirjan ohjeilla Taival-sukat, jotka mm. SirpaLe on jo ehtinyt tekemään. Kirjassa oli monia muitakin kivoja ohjeita ja kauniiden kuvien ja selkeän taiton ansiosta kirjaa selaa ja katselee ihan mielikseen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania nuo edessä olevat aurinkoiset värit! Huomenna ei mikään pidättele, menen myös lankaostoksille! Kiitos vinkeistä.