torstaina, lokakuuta 16, 2008

Piristystä syyspäivään

Neuloin kummitytölleni lapaset syksyn väreissä. Langat ovat ohuiden sukkalankojen loppuja, menekki yhteensä 30 g. Itselleni merkitsen muistiin, että 48 silmukkaa on oikein hyvä määrä tähän kokoon.

Tänä syksynä on ollut paljon kauniita aurinkoisia päiviä. Aurinkoisten päivien ja valon merkityksen oivaltaa tosin parhaiten sellaisina päivinä kuin tänään, kun taivas on harmaa ja sataa taukoamatta.

Sain eilen taas piristävää postia. Paketti salaiselta neuleystävältä oli taas aivan ihana. Kuvia ei vielä ole, kun tällaisena sateisen harmaana päivänä valo ei riitä kuvien ottamiseen.

Päivää piristää myös se, että olemme lähdössä tänään syyslomareissulle Tukholmaan. Toivottavasti sääennusteet pitävät paikkansa ja saamme nauttia siellä myös kauniista syyssäästä.

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ihanan pirteät lapaset!

-maria- kirjoitti...

Tosi kivat lapaset, ja tuossa kuvassa varsinkin värit sopivat hyvin yhteen lehtien kanssa! Toivottavasti teillä on kiva reissu naapurimaahan, taidatte parhaillaan ollaan Tukholmassa.

rva vaaksanheimo kirjoitti...

Lapaset lumosivat minut :-)
Toivottavasti käyttäjän päivät ovat yhtä aurinkoiset kuin käsiä lämmittävät lapaset.

Eila kirjoitti...

Piipahdin blogiisi! Aivan ihana kuva tämä "lapaset ja syksy". Kuvien otto on ainakin minulle amatöörille näin pimeään vuodenaikaan tosi hankalaa.