torstaina, tammikuuta 29, 2009

Pakko ostaa lisää lankaa

... ilmoittauduin nimittäin Lankahamstereihin. Ei vaiskaan, ei ole ehkä ihan pakko, mutta ainakin langat yksiin lahjasukkiin täytyy hankkia, kun punaista sukkalankaa ei omasta varastosta löydy.

Hamsterikuukautta valmistelin käymällä lankavarastoa läpi ja poimin esille erityisesti paksumpia lankoja, kuten Fritidsgarnia ja hahtuvaa. Neulon niistä pesukoneessa huovutettavia tossuja ja lapasia. Lisäksi yritän pienentää sukkalankavarastoani. Alkajaisiksi olen kerännyt kaikki sukkalankakerien loput isoon Ilves-lasitölkkiin ja neulon niitä peittotilkuiksi. Todella aivotonta neulottavaa mutta sellaiselle on tarvetta, kun elämässä tapahtuu muutoin niin paljon.

Sain vielä yhden joululahjan tällä viikolla, kun joulupukin kirjatontuilla oli selvästikin toimitusvaikeuksia. Knitted Lace of Estonia täytti kaikki odotukseni: kirjassa on kauniita malleja joista pitäisi valita nyt se ensimmäiseksi toteutettava. Pitsihuivin aloittaminen saa kyllä odottaa hamsterikuukauden yli, vaikka varastosta löytyy sopivia huivilankojakin. Lankahamstereissa kun tavoitteena ovat grammat eivätkä metrit, vaikka en nyt varsinaisesti lähdekään kisan kärkisijoista taistelemaan.

Ei kommentteja: