maanantaina, maaliskuuta 30, 2009

Lankojen kutsua on vaikea vastustaa


Lauantaina teimme retken Villa Mokkaan (ja Hämeenlinnan siinä sivussa) ja sillä aikaa kun minä kuolasin lankahyllyjen äärellä, muu perhe viihtyi samassa korttelissa olevassa lelukaupassa. Jos sää olisi ollut toisenlainen, niin Hämeenlinnassa olisi kenties riittänyt muutakin nähtävää, mutta lanka- ja lelukaupan jälkeen suunnistimme purevaa tuulta ja lumipyryä pakoon sukulaisten luo kylään Hämeenlinnan naapuripitäjään.

Viime viikkoina en ole onnistunut ohittamaan lankakauppoja niin ettei mukaan olisi tarttunut yhtä sun toista kivaa. Villa Mokka ei ollut tässä suhteessa poikkeus. Sieltä lähti mukaan kaksi vyyhtiä vihreää Mokkasukkaa ja vihreää, oranssia, turkoosia ja ruskeaa lankaa lapasia varten. Minun kokemukseni Suomen keväästä on se, että huhtikuussa tarvitaan vielä hyvinkin lapasia ja että lapasia on hyvä olla useampi pari per käyttäjä.

Korissa näkyvä vadelmanpunainen lanka löytyi puolestaan Priimasta viime viikolla. Debbie Blissin Cathay (puuvilla-viskoosi-silkkisekoite) oli 50 prosentin alennuksessa, joten sitähän oli ihan pakko ostaa puoli kiloa.

Eilisiltana kyllä kävi jo mielessä, että olisinpa yhtä hyvä saattamaan lankoja valmiiksi vaatteiksi kuin niiden ostamisessa!

3 kommenttia:

JennyF kirjoitti...

Sama vika täällä. Mutta ihania ostoksia!

Makepeace75 kirjoitti...

Minäkin olen viime aikoina kunnostautunut lankojen ostamisessa vaan en niiden mutkalle saattamisessa.. Hyi hyi!

Kissaemo kirjoitti...

Lankaostoksesi kuulostavat väriskaalan perusteella siltä kuin olisit ostanut ne minulle! ;-D