keskiviikkona, marraskuuta 26, 2008

Salaista postia


Syksyn Salainen neuleystävä -kierros on päättymässä. Itse sain viimeisen pakettini jo viime viikolla. Viimeisessä paketissa oli kerä Step-sukkalankaa - tällä kertaa teenkin tuosta ns. terveysvaikutteisesta, ihanan pehmeästä langasta sukat itselleni! - ja pieni pipityyny, jolle löytyy taatusti käyttöä pienten mustelmien ja kolhujen hoidossa. Ja viimeisen paketin myötä paljastui myös se, että salainen neuleystäväni oli Eija Aititati-blogista. Olipa taas mukavaa osallistua SNY-kierrokseen ja kiitoksia vielä Eijalle mukavista paketeista!

Isommat lapset ovat kuluneen puolentoista viikon aikana sairastaneet syksyn ensimmäiset flunssat ja vatsataudit ja siitä johtuen aikaa on vietetty tavallista enemmän kotona neljän seinän sisällä. Nyt alkaa tuntua jo siltä, että iskee mökkihöperyys, joten toivottavasti taudit olisi kohta selätetty.

Itse olen neulonut ja ommellut aika paljonkin viime viikkoina. Kangasvaraston aarteista ompelin vauvalle kahdet collegehousut, tyttärelle velour-housut, lasten pussilakanan, erilaisia kasseja ja pusseja. Puikoilla on syntynyt erikokoisia perussukkia määränpäänä pukinkontti. Olen huomannut, että ystävät ja sukulaiset arvostavat kaikkein eniten ihan tavallisia paksuhkoja perussukkia, joten teen sitten sellaisia, vaikka ne ovatkin melkoisen aivotonta neulomista (mikä sopii kyllä sinällään erittäin hyvin univelasta kärsivälle pienten lasten äidille, toim. huom.). Näistä kädentöistä ei kuvia tällä kertaa; perussukkia lienee esitelty riittämiin myös tässä blogissa.

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Aivottomalle neulonnalle on oma aikansa ja tarpeensa. Minäkin olen sitä tehnyt viime päivinä. Muuhun ei just nyt tunnu riittävän voimat.

Laitapa kuvia tekemistäsi pussukoista.

Eija kirjoitti...

Mukavaa että paketit on olleet mieleiset. Mukavaa joulun odotusta sinulle ja perheellesi