sunnuntaina, helmikuuta 05, 2012

Angry Bird

Meidän jälkikasvumme on tykästynyt Angry Birdsiin (ja täytynee tunnustaa että minäkin pelaan sitä joskus). Keskimmäinen lapsista teki tilauksen Angry Birds -piposta ja tässä se vihdoin on. Itse pipo tuli valmiiksi jo tammikuun alkupäivinä, mutta yksityiskohtien taiteiluun ja ompelemiseen vierähtikin sittenturhan pitkään.

Hain inspiraatiota ja mallia muun muassa Ravelrysta ja muualtakin netistä, mutta ohjetta ei löytynyt, joten täytyi soveltaa itse. Yritin tehdä pipoon pienet korvaläpät, mutta ne eivät kyllä oikein onnistuneet, vaan pipon reuna yrittää rullautua ylöspäin korvan päältä.


Lanka: musta Linie 157 Tessa ja sekalaisia langanloppuja
Virkkuukoukku: 4,5 mm (vai olikohan se 4 mm)


Kuopuksen kanssa käydään nyt neuvotteluita siitä, haluaako hän samanlaisen pipon kuin isoveljellä vai kenties sittenkin alkuperäisen toiveensa mukaisesti keltaisen Angry Bird-pipon. Itse toivoisin jälkimmäistä ja ajattelin tehdä seuraavan pipon itselleni tutummalla tekniikalla eli neulomalla.

5 kommenttia:

Altocumulus kirjoitti...

Hieno, siis ihan todella hieno. En uskalla vilauttaa omalle keskimmäiselleni, hän sai tyytyä vanhan pipon tuunaukseen, josta postasin myös tänään. :)

-maria- kirjoitti...

Taitaa "Änkkärit" olla suosiossa monessa taloudessa :)

Ripsu kirjoitti...

Altocumuluksen sanoihin täytyy yhtyä; onneksi meidän pojat eivät nähneet tätä pipoa, muuten olisi tilaukset jonossa. Tosi onnistunut pipo!

Suvi kirjoitti...

Mahtava!

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Tosi hieno pipo, mahtaa poika olla onnellinen ja äiti myös :)