torstaina, toukokuuta 09, 2013

Kerhosukat

Olen mukana tänä keväänä Villavyyhdin Suuressa suomalaisessa neulekerhossa. Neulekerho on ihan loistava keksintö.

Ensimmäisen paketin saimme huhtikuun alkupäivinä. Paketissa oli Handun kashmirsukkalankaa ja ohjeena Kristel Nybergin suunnittelemat Keinahdus-sukat. Nämä sukat sopivat minun tuolloiseen mielentilaani hyvin, sillä olin suunnitellut neulovani Kristelin Knittyyn suunnittelemat Sunday Swing -sukat. Keinahdus-sukissa oli jotain samaa kuin Sunday Swing-sukissa. Keinahdus-sukkien ohje oli riittävän helppo matkaneuleeksi, ja ensimmäisen sukan neuloinkin Amsterdamin matkalla. Toista sukkaa tikkusin työmatkoilla ja kokouksissa. Kotona en tällä hetkellä juurikaan ehdi neuloa.

Kashmirsukkalanka on pehmeää ja jotenkin höttöistä. Aivan ihanan tuntuista, mutta en usko langan kestävän normaalikäyttöä. Sukkapari päätynee näin ollen ylellisiksi unisukiksi.

Toisen paketin kävinkin hakemassa viikko sitten; nyt on vuorossa Mari Muinosen suunnittelema huiviohje.Ohje: Keinahdus, suunnittelija Kristel Nyberg (keskikoko eli 64 silmukkaa)
Lanka: Handun Kashmirsukkalanka
Puikot 2,5 mm

Mummuille oli tänä vuonna harvinaisen vaikea keksiä äitienpäivälahjaa, kun molemmilla isoäideillä on jokseenkin kaikkea eivätkä kumpikaan esimerkiksi harrasta mitään erityistä. Lahjapussit ovat kuitenkin ainutlaatuista vuoden 2013 designia: lapset piirsivät ja minä ompelin:


Ei kommentteja: