sunnuntaina, kesäkuuta 23, 2013

Kesähuivi

Keltainen ei ole (ollut) lainkaan minun värini, mutta siitä huolimatta ostin keväällä Vihreästä Vyyhdistä kaksi kerää viskoosi-pellavasekoitetta, kun se oli niin ihanan väristä. Keltainen on tyttäreni lempiväri, ja ostin langan kokeiltavaksi, kun etsin sopivaa lankaa tyttären kesäpuseroon. Päätin neuloa langasta pikkuhuivin, ja jotta huivi olisi vähän maltillisemman värinen, neuloin reunuksen keltaruskealla langalla.

Kuvat on otettu pilvisenä päivänä, ja värisävyt eivät ole ihan kohdallaan. Lanka on oikeasti herkullisen sitruunankeltainen ja itse asiassa tosi kiva sävy. Huivi pääsee käyttöön mustan t-paidan kanssa, ja viskoosi-pellavasekoite osoittautui kivaksi langaksi neuloa. Kävin ostamassa sitä jo lisää, ja suunnitteilla on verkkoneule tyttärelle.Ohje: Multnomah
Lanka: Linie 320 Viscolino, vajaa kaksi kerää keltaista ja vajaa kerä ruskehtavaa
Pyöröpuikko 4,5 mm

Minulla alkoi juhannukselta viiden viikon kesäloma. Viimeiset työpäivät ennen lomaa olivat tuttuun tapaan todella kiireisiä, ja loma alkoi juhannusaatonaattona lievästi stressaantuneena. Virkkasin ensi alkuun melkein maanisesti isoäidinneliöitä kasvivärjätyistä langoista torkkupeittoprojektiini. Kymmenen neliön jälkeen olin valmis tekemään jotain muutakin, ja niinpä loin silmukat Oi ihana toukokuu -sukkiin. Torkkupeittokin saattaa tulla valmiiksi tämän kesäloman aikana, jos tällainen käsityöinnostus jatkuu.
Ei kommentteja: