sunnuntaina, tammikuuta 14, 2007

Sunnuntain puuhia ja suunnitelmia

Ompelin ja askartelin tyttären toiselle kummitädille synttärikortin. Aiheena on kilpikonna, kun kummitädin kotiin viime kesänä sananmukaisesti käveli nälkiintynyt kilpikonna, jolle ei löytynyt omistajaa ja josta tuli niin ollen perheeseen rakastettu lemmikki. Kilpikonna on ommeltu paper piecing -tekniikalla ja kiinnitetty kahden kartongin väliin. Tällaisia eläinaiheisia blokkeja on suunnitelmissa ommella muutama lisää, kun tammikuussa on tiedossa ystävä- ja sukulaispiirissä ainakin neljät synttärit.


Tässä kuva myös dominoneulesukantekeleestä, joka etenee viimeistään huomenna, kun taas arki bussimatkoineen koittaa.


Suunnitelmissa on tehdä huivi erilaisista langanlopuista ja efektilangoista, joita tulee ostettua alekoreista ja muutenkin erilaisia projekteja varten. Mielessä on jotain samantyyppistä kuin tässä vuosi sitten Lankahamsterien jämälankakisaan neulomassani huivissa. Kuvassa huivi on vielä keskeneräinen, minkä voi havaita roikkuvista langanpäistä. Aluksi ajattelin tehdä huiviin hapsut, mutta en ole hapsuihmisiä, joten virkkasin huiviin reunuksen.

6 kommenttia:

Ripsu kirjoitti...

Onpas ihana toi edellisen postauksen neule!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo jämälankahuivi! Pidän tämän mielessä hamsterikuukauden varalle :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyselit tossuohjeestani. Neulon ensin tasona n 18 cm ja sitten sukkapuikoilla pyörönä kunnes pituus on yhteensä n 31 cm. Voi neuloa myös tasona, mutta näin jää yksi sauma pois.
Upea tuo palmikkopusero!

Anonyymi kirjoitti...

Suloinen kilppari! Ja pusero on tosi hieno.

juuli kirjoitti...

Kiva langanjämähuivi!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana huivi! Saanko udella kuinka usein olet lisännyt siihen silmukoita, että olet aikaansaanut tuon kolmion muodon.