sunnuntaina, kesäkuuta 10, 2007

Päivänkakkarapaita



Pitkähköksi venähtäneen bloggaustauon aikana olen saanut jotain valmiiksikin! Project Spectrumin edellisten värien merkeissä aloitettu paitanen tyttärelleni valmistui viikonlopun aikana. Lanka on viime kesänä Saksasta ostettua edullista puuvillasekoitetta. Malliin idea on napattu jostain saksalaisesta neulelehdestä, mutta mitat ja toteutus on vapaasti sovellettu langan ja lapsen mittojen mukaan. Ompelutarvikelaatikosta löytyi vielä pätkä päivänkakkaranauhaa, josta leikkasin päivänkakkarat irti ja ompelin paidan koristeeksi. Lopputulokseen ovat sekä äiti että tytär tyytyväisiä.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnistunut toteutus! Istuu tosi kauniisti tytöllesi, herttainen kesäinen tunnelma. Mallin ja idea onnistunut muokkaaminen vaatii aina miettimistä, mutta onnistumisen ilo on sitten mukava tunne.
Itselläni on täällä kahdet huovutetut koetossut menneet piloille, mutta kokeilen seuraavaksi, miten laukun kanssa käy ;)

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kiva kesäpaita!

TuuliS kirjoitti...

Onpa todella kiva ja kesäinen! Värikin tosi kaunis.

Anonyymi kirjoitti...

Onpas kauniin kesäinen, keveä ja tyttömäinen paita!

Tanja kirjoitti...

Kiitoksia ihanista kommenteista. Keltainen ei ole minua puhutteleva väri, mutta sopii tuollaisena murrettuna ja meleerattuna loistavasti tyttärelleni.

Sari (saristitching) kirjoitti...

Tosi kaunis paita! Ihana.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana! Tuon padan nimi kuuluis olla "kesä"!